QUIM SOM

Caiac i Natura neix a Banyoles el 1995 amb la finalitat de facilitar la pràctica esportiva del piragüisme en el mitjà aquàtic. Durant aquests últims anys hem anat incorporant altres activitats d’oci i aventura al nostre programa. Els objectius inicials han anat evolucionant fins a la nostra proposta actual: integrar la pràctica esportiva amb el coneixement i respecte pel mitjà natural.

Caiac i Natura

QUIM SOM

Actualment Caiac i Natura ofereix activitats de caiac i esports a les instal·lacions del Club Natació Banyoles, activitats de bicicleta al centre de BTT del Pla de l’Estany, també activitats de caiac, pàdel surf, tir amb arc, Mega sup, Rafting i bicicleta de passeig per les Ribes del Ter al costat del pavelló de Fontajau, a la ciutat de Girona.

Per altra banda Caiac i Natura ofereix activitats a tot Catalunya, especialitzant-se en la formació de caiac per a instituts. Tenim activitats a Castelldefels, Garraf, Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Cunit i Badalona.

Caiac i Natura pertany al grup d’empreses de la Federació CATALANA de Piragüisme.
Posa’t en contacte amb nosaltres

Posa’t en contacte amb nosaltres per preguntar qualsevol dubte, o sol·licitar més informació sobre les nostres activitats a través del E-mail: info@caiacinatura.com o per telèfon: +34699770647

PRESENTACIÓ

EQUIP CAIAC I NATURA

Atilio Vasquez García

Fundador de Caiac i Natura.
  • info@caiacinatura.com
  • +34 699 770 647

Fundador de Caiac i Natura. Organització de Casals 400 participants i activitats de Ajuntaments de Porqueres, Girona i Salt des de fa més de 20 anys, fins a l’actualitat.

Gestió del Centre BTT del Pla de l’Estany des de l’any 2006. Activitats turístiques amb l’Ajuntament de Banyoles i Porqueres des de 2002.

Fundador del Club Piragüisme Salt-Ter.

Fundador de la Secció de Piragüisme al Club Natació Banyoles amb resultats Nacionals i Internacionals., Medallista mundial. 10 anys d’entrenador de l’equip Català i Director del Centre de Tecnificació d’Alt Rendiment a Banyoles.

ESPORTISTA ARGENTÍ: Representant als JJOO de Los Ángeles 1984 i Seül 1988. Campió Argentí, Sud-americà i Panamericà.

Lucas Contreras

director de Caiac i Natura.
  • info@caiacinatura.com
  • +34 657 581 770

15 anys d’experiència com a director a empreses privades de multiactivitats:

  • Contractació i coordinació de staff (+40 empleats).
  • Planificació i coordinació de casals d’estiu amb + de 500 nens per dia.
  • Creador de productes.

12 anys d’experiència a federacions i clubs esportius com a president, vicepresident i vocal.

20 anys d’experiència com a Tècnic de piragüisme incloent el Centre de Tecnificaciò de Terres de l´Ebre i l’equip Paralímpic Espanyol, obtenint 4 medalles a Campionats del Món.

Campió Argentí, Sudamericà i Panamericà. Subcampió del món d’aigües tranquil-les, i actual campió de Catalunya de caiac de mar (2022).

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad