QUIM SOM

Caiac i Natura neix a Banyoles el 1995 amb la finalitat de facilitar la pràctica esportiva del piragüisme en el mitjà aquàtic. Durant aquests últims anys hem anat incorporant altres activitats d’oci i aventura al nostre programa. Els objectius inicials han anat evolucionant fins a la nostra proposta actual: integrar la pràctica esportiva amb el coneixement i respecte pel mitjà natural.

Caiac i Natura

QUIM SOM

Actualment Caiac i Natura ofereix activitats de caiac i esports a les instal·lacions del Club Natació Banyoles, activitats de bicicleta al centre de BTT del Pla de l’Estany, també activitats de caiac, pàdel surf, tir amb arc, Mega sup, Rafting i bicicleta de passeig per les Ribes del Ter al costat del pavelló de Fontajau, a la ciutat de Girona.

Per altra banda Caiac i Natura ofereix activitats a tot Catalunya, especialitzant-se en la formació de caiac per a instituts. Tenim activitats a Castelldefels, Garraf, Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Cunit i Badalona.

Caiac i Natura pertany al grup d’empreses de la Federació CATALANA de Piragüisme.
Posa’t en contacte amb nosaltres

Posa’t en contacte amb nosaltres per preguntar qualsevol dubte, o sol·licitar més informació sobre les nostres activitats a través del E-mail: info@caiacinatura.com o per telèfon: +34699770647

PRESENTACIÓ

EQUIP CAIAC I NATURA

Atilio Vasquez García

Fundador de Caiac i Natura.
  • info@caiacinatura.com
  • +34 699 770 647

Fundador de Caiac i Natura. Organització de Casals 400 participants i activitats de Ajuntaments de Porqueres, Girona i Salt des de fa més de 20 anys, fins a l’actualitat.

Gestió del Centre BTT del Pla de l’Estany des de l’any 2006. Activitats turístiques amb l’Ajuntament de Banyoles i Porqueres des de 2002.

Fundador del Club Piragüisme Salt-Ter.

Fundador de la Secció de Piragüisme al Club Natació Banyoles amb resultats Nacionals i Internacionals., Medallista mundial. 10 anys d’entrenador de l’equip Català i Director del Centre de Tecnificació d’Alt Rendiment a Banyoles.

ESPORTISTA ARGENTÍ: Representant als JJOO de Los Ángeles 1984 i Seül 1988. Campió Argentí, Sud-americà i Panamericà.

Lucas Contreras

director de Caiac i Natura.
  • info@caiacinatura.com
  • +34 657 581 770

15 anys d’experiència com a director a empreses privades de multiactivitats:

  • Contractació i coordinació de staff (+40 empleats).
  • Planificació i coordinació de casals d’estiu amb + de 500 nens per dia.
  • Creador de productes.

12 anys d’experiència a federacions i clubs esportius com a president, vicepresident i vocal.

20 anys d’experiència com a Tècnic de piragüisme incloent el Centre de Tecnificaciò de Terres de l´Ebre i l’equip Paralímpic Espanyol, obtenint 4 medalles a Campionats del Món.

Campió Argentí, Sudamericà i Panamericà. Subcampió del món d’aigües tranquil-les, i actual campió de Catalunya de caiac de mar (2022).

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad